Det är många av oss som sliter dagarna i ända utan att känna att vi någonsin kan koppla av. Om det fortsätter på det sättet är det lätt att man hamnar i en situation där livet börjar kännas ganska meningslöst. Det kan vara svårt att bryta ett sådant negativt mönster men det är möjligt om man bara tänker lite ur lådan, som man brukar säga.

Det kan förstås kosta på lite att unna sig att leva sin dröm men då kan man alltid ta ett snabbt smslån, till en nu rekordlåg ränta.

Men vad kan man då hitta på när man behöver en brytning med vardagens tristess?

Unna dig en dag i lyx

En sak som man kan göra är att unna sig en heldag i lyx. Man planerar helt enkelt hur man skulle vilja ha det om man stod i centrum för världen och vill vara den mest glamorösa personen som någonsin levt på jorden.

När man väl kommit fram till hur drömdagen ska se ut så sätter man igång med att planera den. Själva planeringen kan också bli en del av den totala njutningen. Planering är trots allt redan att leva i drömmen.

Bra för hälsan att leva ut sina drömmar

För den som fastnat i ett vardagligt ekorrhjul är det ofta bra att helt och hållet bryta med tillvaron för att få nya perspektiv. Om man hittar på något som är alldeles utöver det normala så kommer man nog att komma på nya tankar och helt enkelt kunna se på tillvaron på ett annat, sundare, sätt än vad man gjort tidigare.

Om man är lite extra smart så ser man också till att dokumentera sin drömdag på ett mycket bra sätt. Då kommer man att kunna leva igenom den om och om igen. På det sättet tar drömdagen aldrig helt och hållet slut.

Svara