Sportsbuddy grundades redan år 2017 och är en webbutik som bland annat säljer pulsklockor och andra produkter som gör det roligare att träna. Målet med butiken är att göra det lättare att uppnå en god hälsa. Därför erbjuder Sportsbuddy produkter som inspirerar. Kontoret och lagret ligger i Aalborg i Danmark. Det är också därifrån som produkterna skickas och det är där som kundtjänsten finns.

Vad är det som är så bra med pulsklockor?

Pulsklockor finns i massor av olika varianter! Men vad är det som är så bra med pulsklockor? Det ska vi titta lite närmare på här. En stor fördel med pulsklockor är att det blir roligare och lättare att komma iväg och träna. Med pulsklockan kan du ha koll på din puls och därmed intensiteten i din träning. Du kan lägga upp lagom utmanande träningspass och du kan föra statistik över din träning.

Så om du letar efter sätt att göra din träning roligare så kan en pulsklocka verkligen vara något för dig. Det är dessutom en utmärkt present till någon som du vet är träningsintresserad eller som vill komma igång med sin träning. En perfekt julklapp eller födelsedagspresent!

Pulsklockor i olika storlekar och i olika modeller

Pulsklockor finns i massor av olika storlekar, modeller och med olika typer av funktionalitet. Det finns alltså något för alla stilar, behov och plånböcker. Hos Sportsbuddy är det enkelt och bekvämt att handla inspirerande prylar som gör din träning roligare.

Att handla hos Sportsbuddy är en trevlig upplevelse. De erbjuder ett stort sortiment, låga fraktkostnader och snabba leveranser. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Sportsbuddys professionella kundtjänst. De svarar gärna på dina funderingar när det gäller sortimentet eller din beställning. Sportsbuddy erbjuder en rad olika betalningsalternativ och en trygg e-handel. Besök gärna Sportsbuddy redan idag!

Svara