Med mer än 10 års erfarenhet av klädförsäljning har klædeskabet.net något att bjuda på. Självklart vill de vara den webbutik som kunderna föredrar. Med fem stjärnor på trustpilot ser det ut som om de är på väg att lyckas. De strävar efter att ha de senaste nyheterna och trenderna tillgängliga i webbshoppen, där de både saluför herr- och damkläder. I de fysiska butikerna i Danmark har man endast damkläder.

Nu inför hösten och vintern kan det vara på sin plats att se sig om efter både dam- och herrjackor. Klædeskabet har ett brett sortiment av billiga vinterjackor till herrar och damer. Flera olika modeller samsas om platsen i webbshoppen, och priserna är absolut konkurrenskraftiga. Klædeskabet har som målsättning att tillhandahålla de varor kunden letar efter till ett pris som håller måttet, och det måste vi säga att de har kommit i mål med.

Att kundupplevelsen är i topp är ännu en parameter de vill mätas på och här spelar både varusortiment, kundtjänst och leveranstid och -stabilitet in.

Leveranstid

Detta är förstås en parameter som betyder något för kunderna. När vi handlar på nätet vill vi ha vår beställning snabbt, så vi kan känna på den. När det gäller kläder är det möjligen ännu viktigare. Vi vill gärna ha hem plaggen och prova dem. Ett är att se varan på bild och läsa om material och användande, något annat är att ha jackan på sig, se sig själv i spegeln och känna efter hur den sitter. Kan jag röra på armarna som jag vill? Känns det skönt över axlarna? Har ärmarna rätt längd?

Varorna packas inom 48 timmar från beställning. Normal leveranstid är ett par dagar, beroende på var i landet man bor, vilket får sägas vara inom rimlig tid. Handlar du för över 499 dkk, 576 sek i skrivande stund, har du dessutom gratis frakt på din beställning.

Svara