AniCura har öppnat en webbshop där de säljer relaterade produkter. AniCura är en av de ledande kedjorna av kliniker och djursjukhus i Europa. AniCura grundades i 2011 och var den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Tanken var att genom de gemensamma resurserna kunna skapa en bättre djursjukvård. Idag har man mera än 4000 anställda i Europa och erbjuder olika kirurgiska och medicinska produkter. Man erbjuder även sjukgymnastik, rehabilitering och kostrådgivning.

Den kunskapen används nu för att kunna erbjuda djurägare möjligheten att köpa kvalitetsprodukter på nätet, till sina husdjur. Produkterna kommer från ledande producenter över hela världen. Den kunskap man upparbetad inom kedjan anses vara en garanti för att de produkter som erbjuds, är de bästa för husdjuren.

Ett europeiskt företag

AniCura har 270 olika djurkliniker och – sjukhus i Europa och tar hand om två och en halv miljoner djurpatienter per år. Självklart är man även en utbildningsinstans att räkna med. I Sverige täcker man hela landet från Malmö i söder ända upp till Åre i norr. Tillgänglighet är en del av företagets vision, och den jobbar man målmedvetet vidare på.

Webshopp ökar tillgängligheten

Webbshoppen är en del av denna vision, där man vill kunna erbjuda högkvalitativa produkter, lättillgängligt på nätet. Du hittar webbshoppen på den här länken. https://shop.anicura.se/

I webshoppen erbjuder man både ett brett urval på sjukvårdsprodukter, foder och leksaker. Det gäller både hund, katt och gnagare. Denna specialisering på specifika husdjur gör att man kan erbjuda trygghet åt de kunder som handlar i webbshoppen. I webbshoppen kan man snabbt och enkelt bli medlem i Tassklubben. Härigenom får man flera erbjudanden, nyhetsbrev samt enklare betalningsprocedur. Med ett enkelt poängsystem kan man få fördelar i den här online djuraffären.

Det är lätt att se hur en online djuraffär bidrar till att AniCura kan fortsätta att öka tillgängligheten av sjukvård för husdjur.

Svara